طراحی ناخن

چگونه لاک ژلیش را در خانه به راحتی پاک کنیم؟

ریموو کردن لاک ژلیش

لاک ژلیش یا ژله ای یکی از جدیدترین و محبوب ترین ترندهای مربوط به طراحی ناخن توسط لاک زدن است که توانسته جایگزین خوبی برای روش های سنتی مثل کاشت ناخن و یا لاک زدن معمولی باشد.

کاشت ناخن به دلیل انباشت مواد به مدت طولانی روی ناخن ها باعث ضخیم شدن رویه ناخن و عدم اکسیژن رسانی به آن میشود؛ در نتیجه علاوه بر ایجاد سختی و محدودیت هنگام کار با انگشتان، سبب رسیدن صدماتی مثل تغییر رنگ و یا پوسته پوسته شدن ناخن ها میشود.

لاک های معمولی نیز بعد از گذشت چند روز با انجام فعالیت های روزمره به مرور لب پر شده یا پاک میشوند. به همین دلیل استفاده از لاک های مقاوم ژلیش که معایب این دو روش را نداشته و در عوض ماندگاری طولانی تری دارد، در بین خانم ها بسیار رایج شده است. البته پاک کردن یا در اصطلاح ریموو کردن لاک ژلیش نیز روش خاص خود را دارد.

لاک ژلیش در اصل یک لاک ژل مانند است که بعد از مانیکور کردن و تراش ناخن با سوهان، بر روی ناخن زده میشود و به دلیل بافت خاص آن، توسط لامپ های مخصوص UV در سالن های زیبایی خشک شده و تا مدت چندین هفته بر روی ناخن ماندگار است.

خشک شدن لاک ژلیش

ریممو کردن لاک ژلیش نیز باید در سالن و با ابزار مخصوص انجام شود؛ زیرا امکان پاک کردن آن با استون یا لاک پاک کن های متداول نیست. اما گاه به دلیل وجود شرایطی مثل شرایط حال حاضر و یا عدم دسترسی و نبود وقت کافی، امکان ریموو کردن لاک ژلیش در سالن برایمان مقدور نیست. به همین دلیل تمایل داریم ریموو کردن لاک ژلیش را خودمان در خانه انجام دهیم. این کار نسبتا راحت است و تنها به چند ابزار ساده برای انجام آن نیازمندیم.

در اولین قدم باید بدانید که هرگز اقدام به کندن لاک حتی لاک لب پر شده از ری ناخن خود نکنید؛ چرا که با اینکار به بافت ناخن خود صدمه میزنید، ضمن اینکه نتیجه ای هم نخواهید گرفت. همچنین در نظر داشته باشید که فرایند ریموو کردن لاک ژلیش در خانه فرایندی زمانبر و گاها اذیت کننده است که نیاز به صبر و حوصله شما برای جلوگیری حداکثری از آسیب رسیدن به ناخن دارد. برای این کار به ابزاری مثل سوهان ناخن، ژل ریموور یا استون، فویل، پنبه یا پد لاک پاک کن و پوشر (یا عقب زن) یا هر ابزار دیگری با لبه تیز نیاز داریم.

ریموو کردن لاک ژلیش

در اولین مرحله از ریمو کردن لاک ژلیش باید با استفاده از سوهان ناخن که به آرامی روی ناخن ها میکشیم، لاک را از روی سطح ناخن تا حدی بتراشیم؛ تا جایی که لاک شبیه به بافتی پودری روی ناخن شود.

ریموو کردن لاک ژلیش

در مرحله بعد سطح ناخن ها را آغشته به ژل ریموور میکنیم و اجازه میدهیم تا 5 دقیقه روی ناخن بماند. این ژل نباید به پوست دست بخورد. اگر به ژل ریموور دسترسی نداشته باشیم، میتوانیم از استون استفاده کنیم اما به دلیل مقاومت بالای لاک ژلیش در برابر استون، بهتر است پنبه یا پد لاک پاک کن را به استون آغشته کرده و با تکه ای فویل روی ناخن پوشانده و محکم کنیم و اجازه دهیم تا لاک در استون حسابی خیس بخورد. باید زمان مناسبی را برای این مرحله در نظر بگیریم؛ نه آنقدر طولانی که بخاطر مواد سبب خشک شدن ناخن شود و نه آنقدر کوتاه که مراحل بعدی را سخت کند.

ریموو کردن لاک ژلیش

در مرحله بعد با استفاده از یک پوشر شروع به کندن لاک های خیس خورده و نرم شده از روی ناخن میکنیم. در این مرحله اگر هنوز بعضی قسمت های لاک سفت است، مراحل قبلی را مجددا برایش تکرار میکنیم.

ریموو کردن لاک ژلیش

در انتها یک بار دیگر با استفاده از سوهان ناخن و پولیش، سطح ناخن ها را صیقل داده و برای جبران صدمه وارد شده به آنها، از روغن های طبیعی و ویتامینه های مخصوص ناخن استفاده کرده و ناخن ها را ماساژ میدهیم و اجازه میدهیم تا چند روزی را برای ریکاوری استراحت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و رزرو میکروبلیدینگ